SI
SI
discoversearch

We've detected that you're using an ad content blocking browser plug-in or feature. Ads provide a critical source of revenue to the continued operation of Silicon Investor.  We ask that you disable ad blocking while on Silicon Investor in the best interests of our community.  If you are not using an ad blocker but are still receiving this message, make sure your browser's tracking protection is set to the 'standard' level.
SI - Site Forums
Silicon Investor - New feature discussion
An SI Board Since July 2011
Posts SubjectMarks Bans
6872 306 2
Emcee:  SI Dmitry (code monkey) Type:  Moderated
This topic is here to serve a repository for all new requested features and debate their merits.

Great improvements to SI are coming, and you can help contribute.

Thanks in advance for your thoughts!

And please:

  • Like us on Facebook
  • Follow us on Twitter

    Regards,

    @Dima
  • Previous 25 | Next 25 | View Recent | Post Message
    Go to reply# or date (mm/dd/yy):
    ReplyMessage PreviewFromRecsPosted
    6872Even stranger. I used right clicks starting from the properly formatted page toLoneClone-October 12
    6871I'm not having that issue. Try deleting cookies related to the SI website J.F. Sebastian-October 12
    6870I was mistaken, this is not due to anything Dmitry implemented but is a new featJ.F. Sebastian1October 12
    6869As of this morning SI pages are not displaying correctly. The various links at tLoneClone-October 12
    6868So chrome is sending https on it's own. It also sends the Referer (sic) heaGeorge Statham-September 29
    6867It is oddball behavior but fixable by allowing insecure content under settings -George Statham-September 29
    6866Looking at network requests with developer tools in chrome seems a bit weird. ItJ.F. Sebastian-September 28
    6865the links are http and the site is https. It worked fine in chrome for me untilGeorge Statham-September 28
    6864It's been a while since I've seen you post on this, your board, so I'bruwin-September 28
    6863Thanks. I've had that happen when I try to cut n paste from some sites but Kirk ©-September 28
    6862If you go into dev tools for your browser, you can see that the remote server isSI Dmitry (code monkey)3September 28
    6861Interesting. It has been an issue for many of us for some time.Kirk ©-September 28
    6860I am using Chrome for SI and no issues.SI Ron (Crazy Soup Man)-September 28
    6859Thanks. It only happens for me with RTS makes those multiple graph posts. PerhKirk ©-September 28
    6858Did you try the link on your PC with Chrome or Edge before you asked me this? oKirk ©-September 28
    6857I called Dmitri, and will email this link to your post.SI Ron (Crazy Soup Man)2September 28
    6856It has nothing to do with clearing cookies or cache, I'm seeing the same thiJ.F. Sebastian-September 28
    6855I'm experiencing the same issue for that page. It has nothing to do with clJ.F. Sebastian2September 28
    6854Did you try and delete cookies and clear cache? support.google.comSI Ron (Crazy Soup Man)-September 28
    6853Hey D.... Any idea why images on this page do not load on Chrome or Edge (my twKirk ©-September 28
    6852At the beginning of August I put forward a request asking you if it could be arrbruwin2September 3
    6851They can't even get Facebook videos to work, so Rumble is asking too much...FJB-August 20
    6850No response to the suggestion to make Rumble videos embeddable on SI? Yea, Nay, ig1August 20
    6849Over two weeks ago I put forward a request asking you if it could be arranged thbruwin7August 18
    6848OK thanksStephen Clark-August 18
    Previous 25 | Next 25 | View Recent | Post Message
    Go to reply# or date (mm/dd/yy):