SI
SI
discoversearch

We've detected that you're using an ad content blocking browser plug-in or feature. Ads provide a critical source of revenue to the continued operation of Silicon Investor.  We ask that you disable ad blocking while on Silicon Investor in the best interests of our community.  If you are not using an ad blocker but are still receiving this message, make sure your browser's tracking protection is set to the 'standard' level.

   Non-TechE.Schwab problems


Previous 10 Next 10 
To: scaram(o)uche who wrote (1377)2/9/2016 12:52:52 PM
From: Findit
   of 1401
 
Rick thank you so much. This was my problem. Guess I should have figured out the fix(s) to the Win 10 problem could have caused this problem. Win 10 seems to cause to many problems with it updates. I just assume that when any program stops working right, a Win 10 update is causing it.

Now fingers crossed that the enable does not bring back the original problem. lol

Share RecommendKeepReplyMark as Last ReadRead Replies (1)


To: Findit who wrote (1378)2/9/2016 1:16:19 PM
From: scaram(o)uche
   of 1401
 
No sweat, Jim. Again and as always, good to have a buddy here.

Rick

Share RecommendKeepReplyMark as Last Read


From: Findit4/14/2016 10:48:10 AM
   of 1401
 
Down 1 hr now. Looks to be system wide. downdetector.com

Share RecommendKeepReplyMark as Last Read


From: Findit6/9/2016 3:37:07 PM
   of 1401
 
Schwab down since 3:30P est. Will update.

Up at 3:37P est

Share RecommendKeepReplyMark as Last Read


From: Findit12/8/2016 10:32:43 AM
   of 1401
 
Edge down this morning. Schwab.com up but with message that all is not working.

Share RecommendKeepReplyMark as Last ReadRead Replies (1)


To: Findit who wrote (1382)12/8/2016 11:38:52 AM
From: Findit
   of 1401
 
Edge back up as of 11:38 am est. Hopefully it stays up.

Share RecommendKeepReplyMark as Last Read


From: Findit2/14/2017 12:51:32 PM
   of 1401
 
Edge down for me. Anyone else?

Share RecommendKeepReplyMark as Last ReadRead Replies (1)


To: Findit who wrote (1384)2/14/2017 12:55:14 PM
From: scaram(o)uche
   of 1401
 
I'm good, Jim. No recent issues.

Best! Rick

Share RecommendKeepReplyMark as Last ReadRead Replies (1)


To: scaram(o)uche who wrote (1385)3/14/2017 10:29:11 AM
From: Findit
   of 1401
 
Edge in big trouble. Exchanges delays in getting confirmation. 20 min wait to talk to Cust Serv. 45 min now on some offers and no confirmation. Bad news. Jim

Share RecommendKeepReplyMark as Last ReadRead Replies (2)


To: Findit who wrote (1386)3/14/2017 11:57:25 AM
From: scaram(o)uche
   of 1401
 
Sorry you are having issues. Wasn't up and running when you put up your post, Jim. Everything looks normal now, and did trade at 10:46 Eastern, no issue.

Share RecommendKeepReplyMark as Last ReadRead Replies (1)
Previous 10 Next 10